Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Julekugle i træ med billede

julekugle med foto og tekst

Eg

129,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Julekugle med foto og tekst

En personlig julekugle til juletræet derhjemme eller som gave til bedsteforældrene, de nybagte forældre eller hvem du gerne vil give en personlig julegave i træ. En flot gave til bedsteforældrene eller en flot måde at mindes en særlig jul. 

Gaven bliver ikke mere personlig end når den indeholder et billede fra jeres særlige oplevelse sammen eller et billede af børnene. Disse julekugler bliver virkelig personlige med jeres billeder og en selvvalgt tekst på bagsiden. Skriv f.eks navne, verdens bedste ... eller årets ... bag på julekuglen. 

Julekuglen måler 8cm og laves i 3mm birk, 4 mm eg eller 3mm akryl alt efter hvad du vælger. Bemærk at der kommer tydelige riller i julekuglen i egetræskuglen pga træets årer. 

Vi anbefaler at billedet er klart og i god kvalitet. Du kan fint bruge et billede taget med mobilen, men ikke billeder sendt eller hentet fra Facebook/messenger. 

1
+
Tilføj til kurv

Hvordan uploader jeg et billede til foto julekuglen?

Når du har lagt din bestilling og gennemført betalingen kommer der en sort knap med teksten "upload filer til ordre", her får du mulighed for at uploade de billeder du gerne vil have printet på julekuglen. Se billedet herunder:

Julekugle med foto