Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.gaedt.dk
www.gaedt.dk ejes af Gaedt Design I/S, CVR-nr. 40601813, adresse Sysselbjergvej 50, 6051 Almind, tlf. 50505964, e-mailadresse Kontakt@gaedt.dk.

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.gaedt.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.


Priser

Hos Gaedt Design tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer, maskinenedbrud og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.


Betaling og levering

Vi modtager betaling med Apple Pay, Dankort, Google Pay, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret på din bankkonto med det samme. I tilfælde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive ophævet/frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage på at ophæve en reservation.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi afsender varen 1-5 hverdage efter dit køb. Og så vil du oftest have pakken dagen efter.


Vi leverer varerne med GLS, Postnord eller du kan afhente dem.
Vi leverer til Danmark.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, altså med navn, selvvalgt tekst eller motiv.
  • Varer der forringes eller forældes hurtigt


Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Gaedt Design I/S, Sysselbjergvej 50, 6051 Almind, 50505964, Kontakt@gaedt.dk.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Sysselbjergvej 50, 6051 Almind uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage (Bobleplast eller ekstra papkasse for at skåne produkt og emballage) og at der ikke må påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage.

Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning omkring fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale for returnering af varen.  

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi varens pris.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbage holde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Ikke afhentede pakker

Får vi din pakke retur fordi du ikke har afhentet den rettidigt i pakkeshoppen eller modtagelse er nægtet, returnere vi din betaling fratrukket 50kr til fragt og ekspeditionsgebyr, gælder dog ikke varer der er lavet på bestilling. Altså varer der er personliggjorte som f.eks bordkort og varer med gravering.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den - f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl - finder købelovens regler anvendelse. Du har 24 måneders reklamationsret, forudsat du reklamerer inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder vil reklamationen altid være rettidig. Få mere information på vores RMA side.

Du kan også bruge reklamationsskemaet, som du kan downloade her.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Alle billeder og andre filer der sendes til os til fremstilling af produkter, slettes efter endt produktion. Vi anbefaler at bruge vores fil upload til at sende filer, da det er en sikker forbindelse.


Forbehold og ansvars fraskrivelse

Gaedt Design kan IKKE stilles til ansvar for klæbeevnen af de gratis vedlagte materialer som klæb, tape mv., da ingen flader er ens. Det er derfor kundens ansvar at teste om det hæfter. 
Der stilles IKKE garanti for nedfaldne produkter, samt evt. skader på tapet mv.


Du garanterer som kunde at de billeder og andre filer du sender os til produktionen, ikke krænker rettigheder som tilhører en tredjepart, herunder ophavsret, ret til reklame samt til beskyttelse af personlig oplysninger, og at de ikke injurierer eller bagvasker nogen tredjepart, samt at du har alle de nødvendige rettigheder eller tilladelser til at anvende tredjepartsmaterialet (såsom billeder, logoer m.m) på varerne.

Ved at foretage en bestilling på denne hjemmeside garanterer du at du har den nødvendige tilladelse, rettighed og myndighed til at foretage bestillingen, og du tillader at Gaedt Design producerer varerne på dine vegne.


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Kontakt@gaedt.dk.


#GaedtDesign

Du giver Gaedt Design royaltyfri verdensomspændende licens til at bruge billeder og video, som du har tagget #GaedtDesign, i det følgende benævnt ‘Fotos og Video’ til alle Gaedt Designs platforme og betalte sociale medier, butiksmateriale og anden kundekommunikationsmarkedsføring, såsom reklame, herunder online-webstedet, nyhedsbrev, kataloger, e-mails, sociale medier. minifabrikken kan bruge, gengive, distribuere, kombinere med andre materialer, ændre og / eller redigere dine fotos og video indhold.

Du erklærer og garanterer hermed, at du ejer alle rettigheder til dine fotos. At du har tilladelse fra enhver person, der vises på dine fotos og / eller indhold til at give rettighederne heri. At Gaedt Designs brug af dine fotos og video, ikke bryder rettighederne til nogen tredje part eller nogen lov. Du frigør hermed Gaedt Design fra enhver forpligtelse til at betale dig for enhver brug af dine fotos og video, og enhver af de ejendomsrettigheder deri indeholdt i forbindelse med de anvendelser, der er beskrevet ovenfor; og du frigiver, decharger og accepterer at holde Gaedt Design og enhver persons handling på Gaedt Designs vegne fri for alle erstatningskrav og forpligtelser i forbindelse med brug af fotos som beskrevet ovenfor.