Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Husnummer med navn
Husnummer med navn
Husnummer akryl

Husnummer med navn

Hvid, 40cm

159,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Husnummer i akryl med navn

Sæt jeres personlige præg på hjemmet med et husnummer i akryl med jeres navn. Sørg for at det er nemt at se hvilket nummer i bor i. Husnummer til forsiden af huset i vedligeholdelses fri akryl. Du vælger selv om der skal skæres navn i tallet. 

Prisen er for et tal, så bor i et hus med dobbelt nummer eller mere lægger du det antal i kurven du ønsker. Og skriver evt ønsket tekst i tekstfeltet.

Husnummeret fåes i hvid, sort eller mat sort akryl. Husnummeret måler enten 30 eller 40cm og der er monteret beslag bagpå, så de er nemme at hænge op på en pæn måde uden at skruerne bliver synlige.


Farve
Sort
Sort
Hvid
Hvid
mat sort
mat sort
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
30cm 40cm 30cm 40cm 30cm 40cm

1
+
Tilføj til kurv

Hvordan hænger jeg nemt mine husnumre med navn lige op?

Når du skal hænge husnumrene op er der monteret beslag bagpå for at skjule skruerne, så der ikke er unødvendige huller i husnumret.

For at få boret hullerne de rigtige steder i muren til ophæng anbefaler vi at du ligger et stykke papir ovenpå beslagene og sætter et lille mærke der hvor beslagene sidder.

Herefter holder du papiret op på muren hvor dit husnummer skal sidde og bore huller der hvor der er mærker i papiret, hvorefter papiret fjernes. Nu er du klar til at sætte rawplugs og skruer (medfølger ikke) i hullet og hænge dit nye husnummer med navn op. 

Husnummer der ikke ruster

Husnumrene med navn er skåret i akryl, som er vejrbestandigt og derfor nemt kan holde til at hænge ude. Fordelen ved husnumre i akryl - udover muligheden for at få dem med navn, er at de ikke ruster og på den måde bliver grimme.