Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Populære produkter Gaedt Design


Vi har her samlet nogle af vores mest populære produkter, så de er nemme for jer at finde.


Ure i træ

Et af vores mest populære produkter er uden tvivl vores ure i træ.ure i træ Særligt pensionist uret og camping uret. Vi oplever at mange synes dette er en sjov gave til pensionisten eller campisterne. 

Men vi har også lavet en del med valgfri tekst. Det gør at uret kan bruges som en personlig gave. Det er både blevet givet til efterlønnere og selvstændige, men også med tekster tilpasset andre modtagere.
Bordkort

Vores bordkort i både akryl og træ har også været meget populære til alle årets fester. Bordkortene er også virkelig en flot måde at pynte op til festen på. Både de udskårede navne i eg eller akryl, men også de ffigurskårede bordkort sælger vi mange af. De figurskårede bordkort sælger vi især en del af til konfirmationer, da de kan afspejle konfirmandens interesser og festens tema. bordkort i træ


Bordkortene i spejlakryl er super flotte og oplagte til f.eks kobber-, sølv- eller guldbrylluppet. Da de kan laves i netop kobber, sølv og guld så de matcher det andet pynt. 


Bordkortene bliver ofte bestilt sammen med menukort eller bordnumre i træ. Så det hele passer sammen.Mindekasser

Når vi er ved festartikler har vores mindekasser også solgt godt, både som sangskjulere eller kasse til en lille hilsen fra gæsterne. Nogle har også købt den til deres egen fest for at have en lille kasse til at gemme små minder fra festen i. 


Kasserne er lavet som små kister, hvor der graveres navn og dato m.m i låget.


mindekasse festTræklodser

Sidst men ikke mindst vil vi også lige nævne vores træklodser, dom har været meget populære som dåbsgaver, men også konfirmationsgaver og som gave til morsdag og farsdag. 


Træklodserne laves med den tekst du ønsker og er derfor oplagte som en personlig gave og kan bruges til mange anledninger. 

træklodser med navn