Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Pensionist ur
Pensionist ur
Pensionist ur i eg
Gave til pensionisten i valnød

Pensionist ur

fra 199kr
Fragt omk. tillægges

En sjov gave til pensionisten

Hvad giver man til en der går på pension? måske et sjovt ur til pensionisten. Et flot og sjovt ur til dig der er pensioneret eller en sjov gave til ham/hende der går på pension. En sjov tekst at give til en der går på pension. Mange har allerede givet dette ur i gave til en pensionist og den modtages med et smil.

Gaven til ham eller hende der er pensioneret og som har alt. Afskedsgaven til kollegaen eller gaven til mor der gør på pension. Oplagt julegave eller fødselsdagsgave til bedsteforældrene der er pensionerede. 

Du kan også vælge din egen tekst, hvis du bare lige har en fed tekst til en særlig gave/anledning, så skal du bare vælge uret med egen tekst under relaterede varer.

Uret er 23cm i diameter og skåret i 6mm egetræsfiner eller valnødsfiner. Alt efter hvad du vælger. Valnød er mørkt træ.

Uret har naturligvis et rigtigt urværk så det går og kan vise hvad klokken er. Urværket tikker en smule.

1
+
Tilføj til kurv

Bemærk at for at sikre at viserne ikke tager skade under evt forsendelse, sendes de med seperat og du skal selv montere dem, selve urværket har vi monteret for dig. Vi med sender naturligvis en vejledning. Skulle du have problemer med at få uret til at virke så kontakt os endelig. Det er vigtigtfor os at du får et produkt der virker.

Her kan du se en guide til hvordan du sætter viserne på