Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Fablewood dåbsflag
Fablewood dåbsflag
Fablewood dåbsflag med gravering
Fablewood dåbs flag
Fablewood dåbsflag med gravering

Fablewood dåbsflag med gravering

399,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Fablewood dåbsflag i træ

Et personligt dåbsflag i træ. En sød og personlig dåbsgave, der vil blive brugt igen og igen. Det er meget populært at give et dåbsflag i dåbsgave og med dette bordflag fra Fablewood, bliver det et elegant og anderledes dåbsflag. Flaget er magnetisk og der medfølger en lille tavle, hvor der kan skrives en hilsen på.

Sæt flag på bordet til fødselsdage og andre mærkedage med et magnetisk flag i træ fra Fablewood. Et klassisk og smukt bordflag lavet i træ. Et flag der pynter i det moderne hjem til f.eks fødselsdagene. Skriv en lille hilsen til dagens hovedperson på den medfølgende tavle. Et dåbsflag der skaber traditioner og fællesskab. Tavle og kridt medfølger når du køber dåbsflaget.

Vi tilbyder gratis gravering. Du kan få graveret dåbsbarnets data på foden af dåbsflaget. Både navn, dato, fødselsvægt m.m. Ønsker du blot navn og dato eller måske en helt anden tekst til en anden anledning kan du også bestille bordflaget fra Fablewood med egen gravering 

Perfekt som gave til dåb, få graveret barnets fødselsoplysninger m.m på dåbsflagets fod. Hvis der er nogle af oplysningerne du ikke ønsker at der skal graveres efterlader du blot feltet tomt. Så fjerner vi motivet. 

Æsken indeholder: Et magnetisk samlesæt med flagstang, flag, tavle og kridt. 

Fablewoods dåbsflag er lavet af vietnamesisk mahogni, gummitræ og stål.

1
+
Tilføj til kurv

Hvem er Fablewood?

Fablewood er dansk design for alle aldre. Fablewood er primært lavet til boligindretning, men på grund af designets robusthed og magneterne er det også et design man kan lege med. 

Skaberne af Fablewood er Rasmus og Kristian, hvis mission er at skabe et legende design. 

Producenten af Fablewood er en ansvarlig Dansk-Vietnamesisk legetøjsproducent. Deres arbejdsmiljø og faciliteter lever op til danske standarder. De indfører løbende nye tiltag for at reducere deres miljøaftryk.