Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Fablewood bordflag i træ
Fablewood bordflag i træ
Fablewood bordflag i træ
Fablewood bordflag i træ

Fablewood bordflag

395,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Fablewood bordflag i træ

Sæt flag på bordet til fødselsdage og andre mærkedage med et magnetisk flag i træ fra Fablewood. Et klassisk og smukt bordflag lavet i træ. Et flag der pynter i det moderne hjem til fødselsdagene. Skriv en lille hilsen til dagen hovedperson på den medfølgende tavle. Et bordflag der skaber traditioner og fællesskab. Tavle og kridt medfølger når du køber bordflaget.

Perfekt som gave til dåb, bryllup, fødselsdag, konfirmation m.m, brug det som en personlig dåbs gave eller konfirmationsgave ved at få graveret navn og dato i foden.

Vi tilbyder gratis gravering. Du vælger helt selv hvad du gerne vil have graveret, så flaget bliver et kært minde ved mange festlige anledninger. Brug det som dåbsflag, navngivningsflag eller fødselsdags flag. 

Æsken indeholder: Et magnetisk samlesæt med flagstang, flag, tavle og kridt. 

Fablewoods bordflag er lavet af vietnamesisk mahogni, gummitræ og stål.

1
+
Tilføj til kurv

Hvem er Fablewood?

Fablewood er dansk design for alle aldre. Fablewood er primært lavet til boligindretning, men på grund af designets robusthed og magneterne er det også et design man kan lege med. 

Skaberne af Fablewood er Rasmus og Kristian, hvis mission er at skabe et legende design. 

Producenten af Fablewood er en ansvarlig Dansk-Vietnamesisk legetøjsproducent. Deres arbejdsmiljø og faciliteter lever op til danske standarder. De indfører løbende nye tiltag for at reducere deres miljøaftryk.