Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

bordkort udskåret

Sølv glitter

20,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Mængderabat
Ved køb af 50: 19,40 DKK
Ved køb af 75: 19,00 DKK
Ved køb af 100: 18,00 DKK

Et flot og enkelt bordkort til festen.

En nem måde at dække flot op på. Vores udskårne bordkort i forskellige materialer er meget populære til alle typer fester om det er konfirmation, bryllup eller fødselsdag, så er det en pæn måde at vise gæsterne hvor de skal sidde.

Bordkort i træ og akryl

Det er blevet meget moderne at anvende natur materialer som pynt og egetræ er meget populær for dens struktur, men både spejlakryl og glitter akryl er også meget populært for deres flotte farver. Vi skærer navnene i præcis det materiale og den farve i ønsker til jeres fest. Uanset om det skal været træ eller i guld til guldbrylluppet eller kobber til kobberbrylluppet.

Navnet er skåret i 3-4mm birk, akryl, eg eller valnød og er ca 2 cm høje, længden afhænger af navnets længde.

Bestilling af bordkort

Dobbelt navne som f.eks Anne Mette sætter vi sammen så navnene står over hinanden, det samme gælder Moster Kirsten m.fl, Vi kan også skrive dobbelt navne ud i et, så skal du bare skrive det til os.

Prisen er for en ved bestilling af minimum 10, hvis du skal bruge færre så kontakt os for en pris. Ved mere end 50 stk vil bordkortene være en smule billigere pr stk.

Læg det antal du ønsker i kurven og skriv navnene i tekstfeltet eller send gæstelisten til os på mail efterfølgende.

Det er vigtigt at navnene står på hver sin linje uden streger, prikker eller tal foran. Ligeledes er det vigtigt at i tjekker at de er stavet korrekt når i bestiller.


10
+
Tilføj til kurv


Super service, hurtig levering og super lækkert produkt👏

- Ann