Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Willow tree something special
Willow tree something special
willow tree figur

Willow tree Something special

199,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 27269

Willow tree Something special

You make the world a better place

"Udtrykket i denne figur er ​​beskyttelse og pleje af noget dyrebart ... vores børn, vores jord, vores naturlige ressourcer. Jeg ser det som en håbefuld figur, om muligheder ... om at ethvert barn, gør hans eller hendes andel.

"Stenen er ætset med ord og billeder. De puslespilsbrikker hentyder til, hvordan vi alle uløseligt er forbundet ... de er også symboler på børn med autisme. "særlige" kan betyde mange ting, det særlige ansvar for at pleje vores planet -og til at nære alle vores børn at passe deres fremtid. 'Noget' kan fortolkes på mange niveauer. Den lille spire er en ukendt. Hvad vil det blive? Og drengen er en spire også ... hvad kommer han til at blive til? Han kunne repræsentere håb for fremtiden ... Denne figur kunne være et symbol på en ny begyndelse.

Figuren er en oplagt gave til forældre med et særligt barn. Eller bare til nogle der skal i gang med noget nyt.

"I mange år har vi ønsket at eksperimentere med miljøvenlig emballage, der ikke ville øge brud. Vi er glade for at prøve det med emballering af noget særligt. Den indre skal er lavet af biologisk nedbrydelige papirmasse, så nu både skal og boksen kan nemt genbruges "

Figuren er 14cm høj

1
+
Tilføj til kurv