Vi holder ferie til den 13/8 og sender alle ordre hurtigst muligt derefter.

Gratis fragt ved 500kr                Dansk design                 Dansk kvalitet        

Soar H: 10 CM

159,00 DKK
Varenummer: 27173

a time to reflect, a time to soar

"The gestus af figuren og fuglen kommunikerer fremadgående bevægelse ... bliver opløftet, bevæger sig videre; en frigivelse af håb, drømme og ånd; af nye begyndelser og slutninger; i fejringen af ​​et liv ... eller i forventning om et liv sammen.

"Dette stykke kunne være en måde at udtrykke bedste ønsker til en person, der tager en ny vej i livet; på en vej til helbredelse fra sygdom eller mod selvstændig forbedring ... En håbefuld symbol på fred for militære familier venter tilbagelevering af deres soldater ... Et udtryk for sympati for en person, der har mistet en elsket. "

"Stemningen refererer til sangen Turn, Turn, Turn, som er skrevet af Pete Seeger i 1959, tilpasset fra Prædikerens Bog. I sangen er der en kontrast i hvert eksempel ... »En tid til at blive født / dør, anlæg / høste, grine / græde 'og så videre. Jeg kan lide det lyriske, repetitive karakter af frasering.

"På væsentlige milepæle, vi ofte standse op og tænke inden vi går videre, så 'en tid til at reflektere, en tid til at svæve' syntes ligesom et rart udtryk for dette stykke."

1
+
Tilføj til kurv