Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Willow tree bryllups figur
Willow tree bryllups figur
Willow tree promise
Personlig bryllupsgave
Willow tree promise
Willow tree bryllupsfigur
Personlig bryllupsgave

Willow tree Promise

345,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 26121

Willow tree Promise

Willow trees figur Promise er et kærligt løfte om kærlighed. Promise er en af vores mest populære bryllupsgaver. Giv Promise som bryllupsgave eller kobberbryllups gave. Promise er en bryllupsgave der vil passe ind i de fleste moderne hjem og som vil minde brudeparret om deres bryllupsdag i mange år. Figuren kan også gives som morgengave på bryllupsmorgenen. 


Gør bryllupsgaven ekstra personlig med en træplade med gravering til at stille Willow Tree figuren på. Promise kan stå på både en 11 og en 15cm plade. Dem på billederne er 15cm.

Willow Tree promise er 23cm høj

Materiale: polystone

Hvad siger designeren selv om figuren: 

"Jeg har udskåret denne, så den har flere udtryk. Du får en anden forståelse afhængigt af hvordan du vender den. Hvis du ser fra den side, hvor du kan se mandens og kvindens arme rundt om hinanden, det ligner det de kysser. Hvis du vender den og ser den fra hvor du kan se deres ansigter og foldede hænder, ser det ud som om de danser - og det er en helt anden figur. Jeg kan lide denne dobbelthed af fortolkning."


Se hele udvalget af bryllupsfigurer fra Willow Tree HER

1
+
Tilføj til kurv

Willow tree figurerne:

Willow tree figurerne er populære pga deres tidsløse design og meget udtryksfyldte udseende. Figurerne udtrykker mange følelser og situationer i livet. Willow Tree Promise er en af de meget populære figurer. Den udtrykker kærlighed på en meget enkel måde, med to ansigtsløse mennesker i en kærlig omfavnelse af hinanden og livet. 

Du kan næsten altid finde en Willow Tree figur der passer til den livssituation du gerne vil fejre eller markere. Særligt bryllups figurerne fra Willow Tree er meget populære personlige gaver, men det er der også mange af Willow Tree familiefigurerne der er.