Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Personlig gave LED lampe med foto

LED lampe med foto

249,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Personlig LED lampe med foto

Giv en personlig gave med en LED lampe med dit eget foto. Gaver med fotos er super personlige gaver. Nu kan du give en sød personlig gave i form af en lille LED lampe med dit eget foto. Perfekt som gave til bedsteforældrene med billede af børnebørnene eller en farsdags gave. Giv den som en dåbsgave som hygge belysning på børneværelset. Eller bryllupsgave med billede af brudeparret. Mulighederne er mange. 

Forevig minderne fra en dejlig ferie eller en skøn fest ved at få printet et billede på en LED lampe. Så kan I mindes ferien hver gang i tænder for lampen. 

LED lampen kan fåes med en rund eller firkantet top, men ønsker du en anden form, så kontakt os, så hjælper vi også gerne med at gøre lampen endnu mere personlig med en anden form.

Billedet er 12 cm og det bedste resultat laves med et billede der er lyst, da lyset så bedre ses. Bemærk at vi en hvid farve ikke printes og der derfor vil blive gennemsigtigt, hvor der er meget hvidt. Men det ser stadig pænt ud når der er lys i lampen.

LED lampen har en fod i træ med hvidt lys og en afbryder knap. Den skal sættes i en usb adapter der ikke medfølger, men som de fleste har en ekstra af fra diverse mobilopladere.


1
+
Tilføj til kurv