Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Julekugle med foto

Julekugle med billede -glas

Mat sølv, 6 cm

125,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Flot julekugle med dit eget billede

Giv en super personlig julekugle. Giv en gave med dit eget billede. Giv bedsteforældrene en julekugle med billede af børnebørnene eller pynt op derhjemme med julekugler med billede af hele familien. Lav en julekugle med billede af menneskets bedste ven eller et særligt minde fra året der gik, kun fantasien sætter grænser.

Julekuglen er lavet i glas og måler 6 eller 8cm i diameter. 

Bemærk at da kuglen er rund vil billedet fade lidt ud i kanterne. Vi printer altid billedet som et rundt foto. så vi beskærer hjørnerne en smule, men forsøger at få så meget af motivet med som muligt.

Billedet kan uploades efter bestillingen eller sendes på mail.

Størrelse
Farve
1
+
Tilføj til kurv

Hvordan uploader jeg et billede til foto julekuglen?

Når du har lagt din bestilling og gennemført betalingen kommer der en sort knap med teksten "upload filer til ordre", her får du mulighed for at uploade de billeder du gerne vil have printet på julekuglen. Se billedet herunder:

Julekugle med foto

Hvordan printes billedet på julekuglen?

Når vi printer billedet på julekuglen laves dit foto om til et rundt foto (medmindre du selv har beskåret billedet til en cirkel) her forsøger vi naturligvis at få så meget af hovedmotivet med som muligt. Har du særlige ønsker til en del af baggrunden som skal være med på den færdige julekugle må du gerne skrive det i kommentarfeltet. Er det ikke muligt at beskære billedet i en rundform uden at beskære hovedmotivet for meget lægger vi en hvid baggrund på, så det samlede motiv stadig bliver en flot rund form. 

Da kuglens overfalde er rund, kan motivet ikke gøres større end 5cm uden at motivet bliver sløret. Derfor anbefaler vi ikke at motivet består af alt for mange små detaljer f.eks mange personer. Denne kugle er mest oplagt til fotos med op til 3-4 personer tæt på. Hvis i har et mere detaljeret foto i gerne vil have printet kan vi anbefale en af vores flade julekugler med foto

Er du i tvivl og dit foto er for detaljeret er du altid velkommen til at sende det til os og spørge.