Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

willow tree for always
willow tree for always
Willow tree familie figur

Willow tree For Always

429,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 27596

Willow Tree For Always

"Now and for always, I carry you in my heart".

"Nu og for altid, jeg bærer dig i mit hjerte"

Willow Tree er en intim linje af figurative skulpturer, der repræsenterer følelser af kærlighed, nærhed, mod, håb ... alle de følelser, vi møder i livet. "Månederne i barndommen er som ingen anden, måske fordi du føler barnet stadig er en del af jer ... baby og mor stadig er som en, os kan intet komme imellem. Det væsentlige løfte som en mor giver til sit barn, at elske og beskytte evindelig, er ubetinget. " - Susan Lordi. Figuren er lavet i resin og håndmalet med blyfri maling.

En oplagt gave til en nybagt mor eller som den første morsdags gave. En anerkendelse af en mor der gør et godt stykke arbejde. 

Figuren er 16,5cm høj

Se hele udvalget fra Willow Tree

1
+
Tilføj til kurv

Susan Lordi beskriver sig selv som en skaber. Siden indførelsen af Willow Tree i 1999, har hun udtænkt de skulpturelle Willow Tree figurer og udskåret hver original i hendes værksted i Kansas City. Hendes kunstneriske proces er intuitiv. Hun skitser i ler, som hun derefter danner og udskærer i piletræ. Denne unikke tilgang til at skabe produkter, gør hendes værker individuelle. Hendes arbejde og unikke perspektiv, er tydeligt i hver skulptur.