pga ferie kan der være en smule længere leverings tid

Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Bordkort i træ figurer
Bordkort i træ figurer
Hjerte bordkort i træ
Bordkort i træ - elefant
Fodboldstøvle bordkort
Controller bordkort - gamer bordkort
heste bordkort
Bordkort i eg
bordkort sneaker
Bordkort fodbold - konfirmation
bordkort barnedåb
Bordkort tennis
Hjerte bordkort i eg
Bordkort golfspiller i træ
bordkort computermus - gamer
Bordkort mobiltelefon
Bordkort hiphop danser

Figur bordkort i træ

Fra 10,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Mængderabat
Ved køb af 50: 9,70 DKK
Ved køb af 75: 9,50 DKK
Ved køb af 100: 9,00 DKK

Bordkort til konfirmation m.m

Få bordkort i træ der matcher jeres tema til festen. Bordkort til bryllup, barnedåb, konfirmation m.m. Få f.eks bordkort der viser konfirmandens interesse uanset om det er fodbold, gaming, heste eller noget helt andet. Vi skærer figur bordkort i stortset alle former, så de matcher jeres fest. 

Har i selv en enkel figur i gerne vil have skåret som bordkort hjælper vi også gerne med det. Skulle der ikke være en form der passer til jer, skriver i bare, så finder vi ud af at lave en.

Bordkortene leveres med graverede navne.

Bemærk minimum for bestilling er 10 bordkort. (naturligvis med forskellige navne) Ønsker du færre, så kontakt os for en pris.

Bordkortene variere i størrelse alt efter hvilken figur, men er skåret i 3mm birk eller 4mm eg eller valnød.

Når i sender navnene, så husk at have navnene tydeligt adskilt, samt at tjekke at alle navne er stavet korrekt.


10
+
Tilføj til kurv

Bordkort til alle interesser

Vi har lavet bordkort til mange fester og disse bordkort er især populære til konfirmationer, da de kan afspejle konfirmandens interesser. Finder i ikke et der passer til jeres fest vælgere bare "en anden figur" og skriver hvilken figur i ønsker, så sender vi forslag til hvordan de kunne se ud.

Bordkort til gameren

Bordkort der er formet som controller eller computermus til gameren. Pynt op til f.eks konfirmationen med gamer tema eller gør lidt ekstra ud af LAN-party med bordkort.

Hestebordkort

Er konfirmanden vild med heste er det oplagt med vores hestebordkort til konfirmationsfesten. Vi kan også lave andre heste modeller, hvis det er en hel særlig hest der er favoritten.

Fodbold eller badminton bordkort

Vi har også forskellige bud på sports bordkort. Til både fodbold og badminton har vi fleremodeller. Til fodbold har vi både en fodbold støvle og en fodbold trøje. Til badminton en badmintonspiller og en fjerbold. Så der er rig mulighed for at få et bordkort til den unge der elsker sport. Hvis i ønsker et særligt nummer på fodboldtrøje bordkortet skriver i det blot i kommentar feltet, så laver vi gerne det.

Bordkort til bryllup

Vores hjerte bordkort er meget populære til især bryllupper. de fåes også i egetræ. Giv gæsterne et bordkort med hjem der bliver gemt.

Bordkort til barnedåb

Vores barnevogn, sutteflasker og elefant er populære som bordkort til barnedåben. Det er også et sjovt lille minde at have med hjem fra barnedåbsfesten. De kan også laves udelukkende med barnets navn og bruges som pynt på bordet.