Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Studenterhue fablewood
Studenterhue fablewood
Fablewood studenterhue i træ
Fablewood studenterhue i træ
Fablewood studenterhue i træ

Fablewood studenterhue

99,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Fablewood studenterhue i træ

Giv en sød og personlig studentergave med en lille studenterhue i træ fra Fablewood. Denne lille studenterhue i træ kan skabe fablewood pick me up dyrene om til en sød student. Giv en sød og personlig studentergave med denne hue og pic-me-up dyrene. Vi gravere gratis navn og dato under bunden af dyrene, så gaven bliver ekstra personlig.

Bliv student sammen med din yndlings Pick-Me-Up! Studenterhuen fra Fablewood er det perfekte match til dig og din figur - uanset om huen er rød eller blå.

Studenterhuen er lavet specielt til de store Pick-Me-Up figurer fra FableWood og vil med garanti bringe dine yndlingsfigurer i en skøn feststemning. 

Studenterhuen passer til: den franske bulldog Benny, katten Felix, hunden Buddy, rensdyret Rolf, XL Rensdyret Svend, egernet Egon, musen Ingolf, pingvinen Daisy.

Studenterhuen er lavet af vietnamesisk mahogni og gummitræ.

Bemærk at dette kun er studenterhuen. Du skal selv købe den pick-me-up figur der passer bedst til studenten også tilføje studenterhuen. Du finder pick me up dyrene fra fablewood her

1
+
Tilføj til kurv
Dimensioner: 3 cm × 3 cm × 2 cm

Hvem er Fablewood?

Fablewood er dansk design for alle aldre. Fablewood er primært lavet til boligindretning, men på grund af designets robusthed og magneterne er det også et design man kan lege med. 

Skaberne af Fablewood er Rasmus og Kristian, hvis mission er at skabe et legende design. 

Producenten af Fablewood er en ansvarlig Dansk-Vietnamesisk legetøjsproducent. Deres arbejdsmiljø og faciliteter lever op til danske standarder. De indfører løbende nye tiltag for at reducere deres miljøaftryk.