Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Fablewood Egon Egern med gravering
Fablewood Egon Egern med gravering
Fablewood Egon Egern med gravering
Fablewood Egon Egern med gravering
Fablewood Egon Egern med gravering

Fablewood Egon Egern

345,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Fablewood egernet Egon

Giv en personlig og sød gave med de populære pick me up dyr, fra Fablewood. Dansk design der bliver personligt. Vi tilbyder gratis gravering af navn, dato eller lignende, så Fablewood egernet kan bruges som gave til alle anledninger.

Fablewood egernet Egon elsker nødder og varme knus. Du kan næsten se det på ham. Egernet Egon elsker at kravle i træer for at finde de bedste nødder. Det er så hyggeligt når du ser er egern med den pjuskede hale klatre rundt i træerne. Det ser så legende let ud. 

Fablewood egernet er lavet af vietnamesisk mahogni og gummitræ. 


1
+
Tilføj til kurv
Dimensioner: 10 cm × 10 cm × 10 cm

Produktet er CE godkendt fra 3 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravene til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet.

Hvem er Fablewood?

Fablewood er dansk design for alle aldre. Fablewood er primært lavet til boligindretning, men på grund af designets robusthed og magneterne er det også et design man kan lege med. 

Skaberne af Fablewood er Rasmus og Kristian, hvis mission er at skabe et legende design. 

Producenten af Fablewood er en ansvarlig Dansk-Vietnamesisk legetøjsproducent. Deres arbejdsmiljø og faciliteter lever op til danske standarder. De indfører løbende nye tiltag for at reducere deres miljøaftryk.

Hvordan plejer du bedst dine Fablewood dyr?

Vi anbefaler at du ikke sætter dine fablewood dyr i direkte sol, da der så er chancer for at træet bliver bleget.

Når du har haft dyrene til at stå i nogle år vil træet naturligt falme en smule, men det er der råd for. Tag en smuleolie (solsikkeolie, linolie eller anden form for olie) på et viskestykke eller en klud. Også smører du bare figuren ind i olien, som vil trække ned i træet og give den originale farve tilbage. Tør gerne fablewood figuren af med en ren klud efterfølgende for at den ikke laver mærker når du sætter den på plads. Dette kan både gøres ved de magnetiske dyr og pick me up dyrene. 

Se også en vejledning her