Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Buddy Pick me up
Buddy Pick me up
Fablewood hund
Fablewood pick me up
Fablewood hund
Pick me up hund
Hunde i træ

Fablewood Buddy hund

345,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Fablewood pick me up hund

Buddy - din trofaste ven.

Den store hund fra Fablewoods pick me up serie er altid klar på sjov og leg. Han er en sød træfigur af menneskets bedste ven. Han logrer med halen og leger gemmeleg bag sine store ører. Buddy er en rigtig god gave til en der elsker hunde. Vi tilbyder gratis gravering af din tekst i bunden af Buddy, så det bliver en personlig gave til konfirmanden, fødselaren eller have du nu tænker skal have en sød hund.

Buddy er en bedårende træfigur i to dele. Formen og de bevægelige ører og hale gør at han kan animeres til mange forskellige udtryk. Så du vælger helt selv hvordan han skal stå på hylden hos dig. 

Sammen med den nuttede hundehvalp Molly, vil Buddy være med til at huske dig på at have et legende og positivt sind... hver eneste dag.

Pick me up figuren Buddy er lavet af Norsamerikansk valnød og ask. Et dansk design fra Fablewood der er kendt for deres magnetiske dyr i træ, som vi også forhandler.

Buddy har følgende mål samlet:

Højde: 10 cm
Længde: 12 cm
Bredde: 8 cm

Produktet er CE godkendt fra 3 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravene til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet.


1
+
Tilføj til kurv
Dimensioner: 10 cm × 12 cm × 8 cm