Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Dåbsstage med dåbslys og gravering
Dåbsstage med dåbslys og gravering
Dåbsstage med dåbslys og gravering

Dåbsstage

135,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Dåbsstage i træ med gravering

Døbefont i træ til fyrfads lys. Perfekt som dåbsgave, dåbslys mv. Få graveret navn og dåbsdato i denne flotte fyrfadsstage for at gøre den ekstra personlig. Giv den som en personlig gave til barnedåben, hvor der kan tændes lys på dåbsdagen år efter år. 

Dåbsstagen er hånddrejet og måler 6,5cm i højden.

Dansk håndværk med gravering. Inkl fyrfadslys.

BEMÆRK at vi anbefaler kun at gravere fornavn(e) på dåbslyset, da det fulde navn hurtigt bliver meget langt på den lille overflade.

1
+
Tilføj til kurv

Dåbslys med kirkens navn

Vi har også ind i mellem kirker der spørger efter at købe dåbsstagerne med kirkens navn på til at dele ud til dåbsbarnet. Det laver vi også gerne. Kontakt for en pris og bestilling. Minimum 50 stk.

Hvad er et dåbslys?

Et dåbslys er et lille lys der gives til dåbsbarnet under dåben til at symbolisere at kristus er livets lys. Traditionen med dåbslys i kirken stammer helt tilbage fra de første kristne, men er først kommet tilbage i folkekirken de seneste år. Herefter bruges dåbslyset ofte til at tænde på barnets dåbsdag år efter år for at markere dagen.  Vores dåbsstager gives oftest af familie og venner som en personlig dåbsgave. Eller forældrene køber det selv til at markere dagen med.