Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Afhentning muligt

Bordpynt med foto konfirmation
Bordpynt med foto konfirmation
Bordpynt med foto konfirmation

Bordpynt billeder

Fra 69,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Mængderabat
Ved køb af 5: 58,65 DKK
Ved køb af 10: 55,20 DKK

Personligt bordpynt med billede

Pynt op til konfirmation, bryllup eller en anden fest med billeder af festen hovedperson på bordene. Dette er en sjov måde at gøre bordpynten personlig. Mange vil gerne have vist lidt billeder frem far konfirmandens liv fra barn til nu, eller brudeparrets oplevelser sammen. Dette er en flot og elegant måde at gøre det på og du slipper for at skulle igang med at laminere med videre. 

Skiltet måler 15x10cm med billede på begge sider.

Der er mængde rabat ved mere end 5 eller 10 stk. Det behøver ikke være 5 ens, men må gerne skulle laves med forskellige billeder. 

Hvis du skal bruge flere skilte med forskellige billeder ligger du bare det antal i kurven du ønsker og uploader eller sender de antal billeder der skal bruges, så fordeler vi billederne på skiltene. Har du særlige ønsker skriver du det blot i kommentaren.

Efter betalingen har du mulighed for at uploade billederne og ellers kan de sendes på mail til gj@gaedt.dk

1
+
Tilføj til kurv

Sæt disse skilte med foto på bordene med forskellige motiver, det giver også gæsterne lidt at snakke om og er et fint minde bagefter, hvor billederne f.eks kan hænges op på væggen og skabe en personlig fotovæg. 

Bordpynts skiltene fåes i to udgaver og printes enten på træ eller akryl, det er op til jer hvad der passer bedst til jeres fest. Der printes billeder på begge sider af skiltet, så der ikke er en tom bagside også har I samtidig mulighed for at få vist flest mulige billeder frem :-)

Vælg enten den enkle model hvor det blot er et foto der er på pladen eller lav det til en instagram billede med selvvalgt titel m.m 

Bordnumre med foto

Skiltene laves med en fod så de kan stå flot på bordet sammen med den anden pynt. Brug  evt skiltene som bordnumre med et nummer på den ene side og et foto på den anden. Så bliver bordpynten ikke meget mere praktisk og personligt på en gang.