Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Bordkort med billede
Bordkort med billede
Bordkort konfirmation
Bordkort konfirmation

Bordkort med foto

25,00 DKK
Fragt omk. tillægges

Bordkort til konfirmation eller bryllup med foto

Gør bordkortene til festen ekstra personlige med disse bordkort i akryl med jeres foto på. Lav dem med et billede af hovedpersonen/brudeparret eller evt af hovedpersonensste interesse. I vælger helt selv hvilket billede der skal pryde bordkortet.

Bordkortet med foto fåes i forskellige farver. Har du særlige ønsker til farven eller andet, så kontakt os gerne.

Du kan blot vælge at ligge det antal bordkort du skal bruge i kurven også skrive alle navnene til os på en gang, bare navnene er tydeligt adskilt.

Husk at tjekke at alle navne er stavet korrekt.

Bordkortet måler 4x8cm og er trykt på 3mm akryl.

Bemærk minimumsbestilling er 10 stk10
+
Tilføj til kurv

Bordkort konfirmation

Med et bordkort med billede af festens midtpunkt bliver bordpynten ekstra personligt. Bordkortene med billede er meget oplagte til konfirmation. Hvor der kan printes et billede af hovedpersonen eller hans/hendes interesser. I kan også vælge at printe et billede af konfirmandens interesse - fodboldhold, hesten eller hvad der lige kendetegner ham eller hende. Eller bestil flere forskellige med billeder af konfirmanden fra helt lille og til i dag. Det giver en festlig pynt og lidt at snakke om.

Bordkort bryllup

Bordkortet i akryl med foto er også oplagt som bordkort til bryllup eller sølvbryllup, hvor der kan printes et billede af brudeparret. Bordkortet med foto giver et smukt udtryk på bordet og kan nemt kombineres med vores andet bordpynt, som f.eks bordnumre i akryl, menukort m.m 

Har i særlige ønsker for at få det til at passe sammen, så blot kontakt os. 

Hvordan uploader jeg et billede til bordkortet?

Når du har lagt din bestilling og gennemført betalingen kommer der en sort knap med teksten "upload filer til ordre", her får du mulighed for at uploade de billeder du gerne vil have printet på bordkortet. Se billedet herunder:

Julekugle med foto