Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Bordkort i akryl

Bordkort figur akryl

15,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Mængderabat
Ved køb af 40: 14,50 DKK
Ved køb af 60: 14,00 DKK
Ved køb af 80: 13,50 DKK
Ved køb af 100: 13,00 DKK

Bordkort som du ønsker dem

Få bordkort i akryl der matcher jeres tema til festen. Bordkort til bryllup, barnedåb, konfirmation m.m. Få f.eks bordkort der viser konfirmandens interesse uanset om det er fodbold, heste eller noget helt andet. Vi skærer figur bordkort i stortset alle former, så de matcher jeres fest. 

Har i selv en enkel figur i gerne vil have skåret som bordkort hjælper vi også gerne med det. Skulle der ikke være en form der passer til jer, skriver i bare, så finder vi ud af at lave en.

Bordkortene i akryl laves uden navn, så dem skal i selv skrive med f.eks poscatusser. Hvis i ønsker graverede navne, så skal i bestille vores bordkort i træ eller spejlakryl.

Bemærk minimum for bestilling er 10 bordkort. Ønsker du færre, så kontakt os for en pris.

Bordkortene variere i størrelse alt efter hvilken figur, men er skåret i 3mm akryl eller glitter akryl.


10
+
Tilføj til kurv

Bordkort til alle interesser

Vi har lavet bordkort til mange fester og disse bordkort er især populære til konfirmationer, da de kan afspejle konfirmandens interesser. Finder i ikke et der passer til jeres fest vælgere bare "en anden figur" og skriver hvilken figur i ønsker, så sender vi forslag til hvordan de kunne se ud.

Bordkort til gameren

Bordkort der er formet som controller eller computermus til gameren. Pynt op til f.eks konfirmationen med gamer tema eller gør lidt ekstra ud af LAN-party med bordkort.

Hestebordkort

Er konfirmanden vild med heste er det oplagt med vores hestebordkort til konfirmationsfesten. Vi kan også lave andre heste modeller, hvis det er en hel særlig hest der er favoritten.

Bordkort til bryllup

Vores hjerte bordkort er meget populære til især bryllupper. de fåes også i egetræ. Giv gæsterne et bordkort med hjem der bliver gemt.

Bordkort til barnedåb

Vores barnevogn, sutteflasker og elefant er populære som bordkort til barnedåben. Det er også et sjovt lille minde at have med hjem fra barnedåbsfesten. De kan også laves udelukkende med barnets navn og bruges som pynt på bordet.