Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Inspiration til påskepynt

Et flot påskebord

Når de flotte gule påskeliljer begynder at pible frem af jorden giver det rig mulighed for at pynte påskebordet festligt op med gule og grønne farver. Dette indlæg er lavet for at give dig inspiration til et festligt påskebord, men også lidt DIY påskepynt.

Bordkort påske

Påske pyntBordkort til påskebordet

Vores påskeæg med navne er jo helt oplagte som bordkort på et flot påskebord. Samtidig er de rigtig flotte som påskepynt bagefter. Så kan gæsterne hænge påskeæggende op derhjemme og mindes jeres påskefrokost. 

Du kan bestille æggene her


Eller måske et udskåret navn sammen med denne sjove påskeserviet foldet som en påskehare. Du kan finde en folde vejledning https://www.udeoghjemme.dk/familie/husmorraad/paaskehare-som-pynteserviet


Påskeæg med MogMs genbrug

Hvis du er så heldig at have fået et af vores påskeæg med navn og M&M's så er her et par idéer til hvordan dekan bruge det, når du har spist chokoladen. Du kan naturligvis selv fylde det med ny chokolade og dermed have en undskyldning for at spise mere chokolade ;-)

Påskeæg

Men du kan også fylde den med silkepapir, perler eller andet til at dekorere. påskeægEller klippe et stykke karton ud og dekorere denne og sætte ind i ægget. (skil blot ægget ad og tegn efter skallen, så har du størrelsen.)

Så kan du bruge dine påskeæg meget længere.


DIY påskepynt

Du kan også give dig i kast med at lave en uro med påskeæg af papir. Vi har lavet en lille vejledning til dig. God fornøjelse.

Påske pynt diy

Vi håber du fik nogle ideer du kan bruge til at gøre dit hjem eller påskebord endnu mere festligt. 

Husk at du kan finde vores påskepynt her 

Rigtig god påske.