Dansk Design - produceret i Danmark

Bæredygtige materialer

Fri fragt over 499kr

Bæredygtig virksomhed

Som virksomhed vil der altid være et stort forbrug af forskellige ressourcer, men vi forsøger at gøre vores aftryk på miljøet så lille som muligt. F.eks ved at få alt vores strøm fra vindmøller. 


Spild

Ligeledes gør vi meget for at mindske vores spild af emballage og materialer. 

F.eks har vi forskellige produkter der laves af rest materiale, der ellers bare ville være smidt ud, da de var for små til at blive brugt til andet.

Det gælder f.eks vores populære vigtig brikker, som er gode som en ekstra lille hilsen eller som afskeds gave til f.eks dagplejen.


Emballage

I en webshop er der altid et stort forbrug af emballage m.m når varerne skal sendes afsted, hvilket ikke er super miljøvenligt. Derfor forsøger vi så vidt muligt at genbruge alt det fyld der skal i kasserne. Hvilket betyder at du ofte vil finde f.eks avispapir i din pakke i stedet for nyt papir eller plastik.

Når der er brug for andet kassefyld bruger vi kassefyld der er lavet af majsgranulat, som er et restprodukt fra majs, og det er bionedbrydeligt. Det betyder at du med god samvittighed kan smide det ud, det opløses hvis det bliver vådt og kan såmænd bare blandes i komposten. For os er det et rigtig godt alternativ til flamingo. 


Materialer

Alle vores materialer køber vi ved producenter/leverandører der alle går op i bæredygtighed.

Feks bliver der hver gang i køber et Fablewoods dyr plantet 5 nye træer.