Somthing special H: 14 CM

199,00 DKK
Varenummer: 27269

You make the world a better place

"The gestus noget særligt er en af ​​beskyttelse og pleje af noget dyrebart ... vores børn, vores jord, vores naturlige ressourcer. Jeg ser det som en håbefuld stykke om muligheder ... om ethvert barn, gør hans eller hendes andel.

"The Rock er ætset med ord og billeder. De puslespilsbrikker hentyder til, hvordan vi alle uløseligt forbundet sammen ... de er også symboler på børn med autisme. "særlige" kan betyde mange ting, det særlige ansvar for at pleje vores planet-og til at nære alle vores børn at passe deres fremtid. 'Noget' kan fortolkes på mange niveauer. Den lille spire er en ukendt. Hvad vil det blive? Og drengen er en spire også ... hvad han kommer til at blive? Han kunne repræsentere håb for fremtiden ... Dette stykke kunne være et symbol på kanalen er ny og begyndelser.

"I mange år har vi ønsket at eksperimentere med miljøvenlig emballage, der ikke ville øge brud. Vi er glade for at prøve det med emballering af noget særligt. Den indre skal er lavet af biologisk nedbrydelige papirmasse, så nu både skal og boksen kan nemt genbruges "

1
+
Tilføj til kurv