Gratis fragt ved 500kr                Dansk design                 Dansk kvalitet        

Shepherd (Zampognaro) H: 23 CM

449,00 DKK
Varenummer: 27183

A shepherd's gift... a joyous melody... proclaiming the news!

"Jeg elsker tanken om at bringe musik til Fødselskirken ... og jeg ønskede at skildre et instrument, der er traditionelt været brugt til dette formål.
"Min søn er nedsænket i bevarelsen af ​​indfødte musik i regioner i Italien og Sicilien, hvorfra mine bedsteforældre emigrerede. Han har genindført en autentisk musiktradition til vores familie ved at lære om og spille zampogna, den italienske sækkepibe (udtales Zam-pone-ya).
"The sækkepibe er en gammel pastorale instrument hyrder og landmænd spiller i tusinder af år, og bruges i mange kulturer for at fejre Jesu fødsel. I dag Italien, Zampognaro (hyrde med sækkepibe) spiller Novena, de ni dagene op til jul ... en fest og annonceringen af ​​Kristi fødsel.
"Musikken er festlig og pulserende, ledsaget af sang og dans. Det er en tid med genforening og virksomheden - varsler ankomsten af ​​ferien. Det er den italienske udgave af caroling - mennesker samles, synger sange passeret ned gennem generationer.
"The zampogna er en ydmyg hyrde instrument, men det producerer en rig tekstur af melodi og rytme. Jeg kan godt lide tanken om denne glade, symfonisk musik omkring Fødselskirken scene. "

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager